Hosted voip

De toekomst is begonnen. Maak telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht van communicatie en commercie te vergroten.

Integreer uw CRM, ERP, O365, Microsoft exchange, Outlook, Salesforce applicaties.

  • Direct bellen vanuit elke applicatie met Click-to-Dail
  • Caller recognition en contact screen pop-up
  • Het herkennen van een inkomend gesprek en het direct tonen van de meest relevante informatie direct vanuit je CRM applicatie

VOIP zoals het hoort

Eén telefoniesysteem voor receptie, binnendienst en buitendienst. Vast en mobiel geïntegreerd! Het kan met FOSS it en Firmtel. Zo kunt u een combinatie maken van vaste voip toestellen gecombineerd met mobiele telefoons. Of alles met mobiele toestellen. De Firmtel operator app biedt receptie functionaliteit op je mobiel waardoor vaste toestellen niet meer noodzakelijk zijn.

Vast mobiel

Vast mobiel biedt alle voordelen van voip maar niet de kwetsbaarheden. Zo heeft vast mobiel geen hinder van instabiele internet connecties, firewalls en netwerkbeperkingen. Vast mobiel integratie betekent doorverbinden van mobiel naar mobiel waar je bent. Zo is het mogelijk om meerdere nummers op een sim kaart te zetten waarop u bereikbaar wilt zijn zoals je interne, zakelijke en 06 nummer.

Echte voordelen

VOIP van FOSS it biedt je organisatie echte voordelen:

  • Dagelijks opzegbaar maandelijks aanpasbaar. Dus geen langlopende contracten
  • Betalen per seconde
  • Mobiele App biedt je receptie functionaliteit op uw mobiel
  • In combinatie met desktop in de cloud de ultime werkplek
  • Doorverbinden van vast naar mobiel, mobiel naar mobiel en van mobiel naar vast

Systeembeheer

Cloud

VOIP

Meer weten

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“FOSS it heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops voor kantoor als CAD applicaties. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van FOSS it.”

© Copyright - Foss IT