Hosted voip

De toekomst is begonnen. Maak telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht van communicatie en commercie te vergroten.

Integreer uw CRM, ERP, O365, Microsoft exchange, Outlook, Salesforce applicaties.

  • Direct bellen vanuit elke applicatie met Click-to-Dail
  • Caller recognition en contact screen pop-up
  • Het herkennen van een inkomend gesprek en het direct tonen van de meest relevante informatie direct vanuit je CRM applicatie

VOIP zoals het hoort

Eén telefoniesysteem voor receptie, binnendienst en buitendienst. Vast en mobiel geïntegreerd! Het kan met FOSS it en Firmtel. Zo kunt u een combinatie maken van vaste voip toestellen gecombineerd met mobiele telefoons. Of alles met mobiele toestellen. De Firmtel operator app biedt receptie functionaliteit op je mobiel waardoor vaste toestellen niet meer noodzakelijk zijn.

Vast mobiel

Vast mobiel biedt alle voordelen van voip maar niet de kwetsbaarheden. Zo heeft vast mobiel geen hinder van instabiele internet connecties, firewalls en netwerkbeperkingen. Vast mobiel integratie betekent doorverbinden van mobiel naar mobiel waar je bent. Zo is het mogelijk om meerdere nummers op een sim kaart te zetten waarop u bereikbaar wilt zijn zoals je interne, zakelijke en 06 nummer.

Echte voordelen

VOIP van FOSS it biedt je organisatie echte voordelen:

  • Dagelijks opzegbaar maandelijks aanpasbaar. Dus geen langlopende contracten
  • Betalen per seconde
  • Mobiele App biedt je receptie functionaliteit op uw mobiel
  • In combinatie met desktop in de cloud de ultime werkplek
  • Doorverbinden van vast naar mobiel, mobiel naar mobiel en van mobiel naar vast

Systeembeheer

Cloud

VOIP

Meer weten

Whatcom! werkt volledig in de Cloud!
“Met de Desktop online van FOSS CLOUDSOLUTIONS. Een Windows 7 desktop vanuit de cloud volledig onderhouden, voorzien van de nieuwste MS office en Exchange software. Geen zorgen meer over aanschaf pc’s, licenties, onderhoud en back-ups. Wij hebben nu een aanspreekpunt voor onze gehele IT infrastructuur, Hosted desktop, telefonie en internettoegang.”

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“Foss-IT heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van Foss-IT.”

BURGERING Makelaars en Taxateurs in de Cloud met online desktop en hosted VOIP
“Als organisatie waren wij op zoek naar een Cloud oplossing voor werkplekken en telefonie. De wens was overal kunnen inloggen met behoudt van onze bedrijfsapplicaties en een betere bereikbaarheid voor collega’s en relaties, onderweg, thuis, of op kantoor. FOSS IT had de oplossingen met virtuele desktops vanuit de Cloud en hosted voice met vast op mobiel. De online werkplek in combinatie met vast op mobiel geeft ons de ultieme flexibele werkplek.”

© Copyright - Foss IT