Cloud diensten

Virtuele BIM Werkplekken in actie - samenwerking en efficiëntie verbeterd

Cloud voor CAD & GIS

De online Windows GPU DaaS-werkstations, die worden aangedreven door NVIDIA GRID™, bieden GPU-versnelde cloud-desktops en -servers die rechtstreeks vanuit de cloud kunnen worden gebruikt. Dit stelt u in staat om te werken vanaf elke locatie en op elk apparaat, zonder dat u werkstations en servers hoeft aan te schaffen. Bovendien bieden ze oneindige schaalbaarheid en een aanzienlijk lagere TCO!

Lawcloud

Lawcloud is een all-in-one digitale oplossing speciaal ontworpen voor advocatenkantoren. Het is een SaaS-platform dat de dagelijkse werking van advocatenkantoren en juridische afdelingen aanzienlijk optimaliseert door een breed scala aan functionaliteiten aan te bieden die overal en 24/7 toegankelijk zijn zonder ingewikkelde verbindingen.

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) is een cloud-gebaseerd software-abonnement van Microsoft dat een reeks productiviteitsapps en -diensten biedt voor zowel thuisgebruikers als bedrijven. Het bevat de bekende Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote, maar ook andere toepassingen en diensten, zoals Teams, SharePoint, OneDrive en Stream. De naadloze integratie met Lawcloud maakt uw Microsoft 365 nog productiever.

Online werkplek

Met onze VDI (Virtual Desktop Infrastructure) DaaS (Desktop as a Service) oplossing kunt u de ultieme flexibiliteit en mobiliteit ervaren. U kunt gemakkelijk werken vanuit de cloud met een Windows online werkplek die wordt gehost in een Nederlands datacenter. Het maakt niet uit welk platform u gebruikt, of het nu Windows, Apple, Linux, Android of Chromebook is, u heeft altijd en overal toegang tot uw eigen online werkplek