Over ons

FOSS it uit Amersfoort (Utrecht) beheert en ondersteunt sinds 2002 voor het MKB IT en cloud diensten.

FOSS it is sinds 2002 actief als IT specialist en heeft de afgelopen jaren haar dienstverlening uitgebreid met cloud oplossingen, die inspelen op de laatste trends in de markt zoals  Lawcloud. Wat maakt ons onderscheidend? Naast onze specialisatie in systeembeheer, bieden wij ook Desktop-as-a-Service (DaaS) en (GDaaS), Grafische Desktop-as-a-Service.

Bij FOSS it krijgt u niet alleen een ‘state of the art’ cloud-oplossing, maar wij verzorgen ook de dienstverlening om uw bestaande data en infrastructuur naar de cloud te migreren. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met migratietrajecten kunnen wij het project tegen een vaste investering uitvoeren. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en zijn uw IT en kosten voorspelbaar!

Voor advocaten bieden wij Lawcloud, een volledige web applicatie die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van advocaten te voldoen. Met Lawcloud kunnen advocaten vanaf elke locatie en op elk moment veilig toegang krijgen tot hun bestanden en documenten.