Online en thuiswerken? Performance van een lokale desktop?

FOSS it Windows 10 virtuele desktops in de cloud voor kantoor en grafische applicaties.

Informatie? Gewoon hier aanvragen, bellen kan natuurlijk ook: 033-4894595

Wij gaan graag met jou in gesprek!

Voordat we aan de slag gaan, willen we je graag leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen adviseren.

Contact

FOSS it
Wiekenweg 52e
3815KL Amersfoort

T 033 489 45 95
E info@foss-it.nl
KVK Gooi- en Eemland 32090573
BTW NL 8106.80.324.B01

Meer informatie

Ik wil graag meer informatie over:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Route naar ons kantoor

Vanaf de A1 (vanuit Amsterdam / Apeldoorn)
Neem op de snelweg A1 bij knooppunt Hoevelaken de A28 richting Utrecht. Op de A28 neemt u afslag Amersfoort (afrit nr.8 ). Aan het eind gaat u aan het eind rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor onder de A28 door. Bij de daarop volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Wiekenweg op. Na circa 500 meter aan uw rechterzijde bevindt zich bedrijvencomplex Bijen en Vlinders. U vindt Foss-IT tweede pand aan de rechterkant op nummer 52-e.

Route vanaf Utrecht (A28)
Op de A28 neemt u afslag Amersfoort (afrit nr.8 ). Aan het eind gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor. U bevindt zich nu op de Wiekenweg. Na circa 500 meter aan uw rechterzijde bevindt zich bedrijvencomplex Bijen en Vlinders. U vindt Foss-IT tweede pand aan de rechterkant op nummer 52-e.

Route vanaf Zwolle (A28)
Op de A28 neemt u afslag Amersfoort (afrit nr.8 ). Aan het eind gaat u aan het eind rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor onder de A28 door. Bij de daarop volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Wiekenweg op. Na circa 500 meter aan uw rechterzijde bevindt zich bedrijvencomplex Bijen en Vlinders. U vindt Foss-IT tweede pand aan de rechterkant op nummer 52-e.

Systeembeheer

Cloud

VOIP

Meer weten

© Copyright - Foss IT