IT beheer en ondersteuning

Het in de lucht houden van verbindingen, computers of printers is vervelend en kan tijdrovend zijn. Komt dat bekend voor? Wij kunnen ons voorstellen dat dit behoorlijk vervelend en tijdrovend is. Je moet er vanuit kunnen gaan dat uw netwerk perfect werkt. Altijd. Dat vraagt om goed onderhoud, monitoring van hardware, patchen en beveiliging.

Systeembeheer

Daar zorgt FOSS it Managed Services voor. Wij zijn experts op het gebied van onderhoud, monitoren van hardware, patchen en beveiliging. Afhankelijk van uw wensen onderhouden we uw complete netwerk op basis van proactief of volledig beheert.

Managed security

Beveiliging is misschien wel het belangrijkste aspect als het gaat om het veilig en stabiel houden van uw netwerk en bedrijfsdata. Zou houden wij Cryptho Lockers tegen voordat deze uw netwerk bereiken. Onze managed security is onder andere voorzien van:
– Web-protectie
– Anti-virus
– Patch management
– Monitoring Routers
– Spamfilter

Managed services

Managed services voor servers, werkplekken en switches. Wij monitoren en onderhouden uw IT infrastructuur proactive op fouten in zowel de hardware als de software. Daarnaast zorgen we voor updates in de beveiliging en voor patch management.

Systeembeheer

Cloud

VOIP

Meer weten

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“FOSS it heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops voor CAD en kantoorapplicaties. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van FOSS it.”

© Copyright - Foss IT