Online en thuiswerken? Performance van een lokale desktop?

FOSS it Windows 10 virtuele desktops in de cloud voor kantoor en grafische applicaties.

Informatie? Gewoon hier aanvragen, bellen kan natuurlijk ook: 033-4894595

Online werkplek met Desktop as a Service vanaf € 49,- per maand
Informatie!
Gewoon hier aanvragen maar bellen kan natuurlijk ook 033-4894595

Thuiswerken

Gaan uw medewerkers thuiswerken? Wij helpen u met veilige, online werkplekken. Betrouwbaar, snel en… zonder zorgen!

Online werkplek

Op basis van VDI (Virtuele Desktops) DaaS (Desktop as a Service) bieden wij een Windows online werkplek vanuit de cloud, via een Nederlands datacenter. Volledig  platform onafhankelijk of u nu Windows, Apple, Linux, Android of Chromebook gebruikt.

Met Onze GPU GDaaS zijn ook 3D, BIM, CAD, GIS en CEA mogelijk. Zo kunt u overal werken, maar dan razendsnel en moeiteloos vanuit de Cloud. Letterlijk uw eigen online werkplek op de zaak, thuis, onderweg: op elke pc, laptop of smartphone.

Online werkplek zonder compromissen

Wij bieden organisaties volledig zelfstandige online Windows werkplekken op basis van Virtuele desktops “VDI”.  Virtuele desktops bieden grote voordelen:

 • Personalisatie software online werkplek
 • Elke online werkplek, desktop is voorzien van eigen resources zoals processor, intern  geheugen en ssd schijf
 • Installatie van Windows desktop programma’s zoals specifieke bedrijfsapplicaties
 • Video’s
 • Multimedia toepassingen

Wat krijgt u ervoor

 • Zelfstandige geïsoleerde Windows online werkplek
 • Eigen processor, intern geheugen en vaste ssd schijf
 • Standaard 5*8 support
 • Snelheid van een locale pc
 • Vertrouwde windows desktop-ervaring
 • Volledig beheerde online werkplek
 • Office 365 *Optioneel
 • Maximale beveiliging, anti virus, malware protectie en spamfilters
 • Backup
 • File server voor persoonlijke en afdelingsbestanden
 • Een van de toonaangevende datacenters van Nederland Equinix 5

Online werkplek voorkomt verspreiding van bedrijfsdata op privé-apparatuur.

Cloud oplossingen zoals Office 365 en Google Suite bieden de mogelijkheid om op verschillende toestellen zoals ook privé-apparatuur data te synchroniseren waardoor medewerkers overal toegang hebben tot bedrijfsdata. Handig!! Echter, kans is groot dat gevoelige klantinformatie achterblijft op privé-apparatuur.

Het is dus van groot belang deze data op de juiste manier te beheren en te beschermen, zeker met de wet AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Wie afscheid neemt van een medewerker wil zeker stellen dat hij of zij niet langer bij gevoelige klantinformatie kan. Dit kan met Mobile Device Management (MDM) of hosted desktops.

Bij hosted desktops blijft data veilig in de gehoste desktop ook in combinatie met Office 365. Medewerkers hebben volledige desktop functionaliteit op elke device privé of zakelijk vanaf elke locatie volledig geschieden van toestel was verbinding met internet wordt gemaakt.

Tweede authentificatie biedt extra beveiliging op uw bedrijfsgegevens.

Office 365

Exchange

Cloud backup

Voip

GPU DaaS

Whatcom! werkt volledig in de Cloud!
“Met de Desktop online van FOSS it. Een Windows 10 desktop vanuit de cloud volledig onderhouden, voorzien van de nieuwste MS office en Exchange software. Geen zorgen meer over aanschaf pc’s, licenties, onderhoud en back-ups. Wij hebben nu een aanspreekpunt voor onze gehele IT infrastructuur, Hosted desktop, telefonie en internettoegang.”

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“Foss-IT heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van Foss-IT.”

BURGERING Makelaars en Taxateurs in de Cloud met online desktop en hosted VOIP
“Als organisatie waren wij op zoek naar een Cloud oplossing voor werkplekken en telefonie. De wens was overal kunnen inloggen met behoudt van onze bedrijfsapplicaties en een betere bereikbaarheid voor collega’s en relaties, onderweg, thuis, of op kantoor. FOSS IT had de oplossingen met virtuele desktops vanuit de Cloud en hosted voice met vast op mobiel. De online werkplek in combinatie met vast op mobiel geeft ons de ultieme flexibele werkplek.”

© Copyright - Foss IT