Online en thuiswerken? Performance van een lokale desktop?

FOSS it Windows 10 virtuele desktops in de cloud voor kantoor en grafische applicaties.

Informatie? Gewoon hier aanvragen, bellen kan natuurlijk ook: 033-4894595

Office 365

Office 365

Office 365 is een hybride cloud oplossing met verschillende abonnementen.
FOSS it help uw organisatie te migreren naar Office 356 en inrichten van onder andere:

  • Sharepoint
  • Teams
  • Exchange
  • Microsoft Teams bellen met nummerbehoud
  • Dynamics 365
  • Support en ondersteuning

Indien u kiest voor een Office 365-dienst van Microsoft kunnen wij dit voor u installeren en combineren met de andere services en oplossingen van FOSS it.

Backupify Office 365

Waarom Office 365 & salesforce backuppen.

  • Collega vertrekt en account wordt verwijderd
  • Data verwijderd
  • Ransomware

Bij Office 365 bestaat er wel een back-up functie maar zonder ‘recover optie’. U kent het vast wel… In de haast heeft u per ongeluk een document of zelf een hele map overschreven of gebruiker weggegooid. Bij het gebruik van Office 365 bent u het echt kwijt, bestanden of e-mails kunnen niet worden ‘teruggezet’. Uiteraard is hier voor een backup oplossingen “Backupify”.

Terugzetten van verloren bestanden

De meest voorkomende SaaS dataverliezen komen voort uit ‘accidential deletion’. SaaS applicaties zijn betrouwbaar maar helaas niet people-proof. Als je met zekerheid je verloren bestanden wil terughalen, dan is Backupify wat voor jou!

Vertrek collega’s

Als werknemers vertrekken is hun data not steeds een onderdeel van het bedrijf. Om aan hun data te komen moet je voor veel SaaS applicaties een licentie aanschaffen. Met Backupify kun je user data archiveren door middel van een retentie policy en niet per user license.

Cloud platform niet bereikbaar!

Wanneer kritieke applicaties het laten afweten, stopt je business. Zelfs voor cloud applicaties geldt dit. Met een tweede, onafhankelijke kopie van je data in Backupify, kun je bij je data wanneer jij het het meest nodig hebt. Zo blijft je business altijd draaien!

Herstellen data bij ransomware

Hoe goed je ook probeert jezelf te beveiligen tegen Ransomware, je computer kan altijd geïnfecteerd worden. Voorkom Ransomware problemen met Backupify en restore je bestanden vanaf een punt waar de bestanden nog een encryptie hadden.

GPU DaaS

Exchange online

Cloud backup

VOIP

Online werkplek

Whatcom! werkt volledig in de Cloud!
“Met de Desktop online van FOSS CLOUDSOLUTIONS. Een Windows 7 desktop vanuit de cloud volledig onderhouden, voorzien van de nieuwste MS office en Exchange software. Geen zorgen meer over aanschaf pc’s, licenties, onderhoud en back-ups. Wij hebben nu een aanspreekpunt voor onze gehele IT infrastructuur, Hosted desktop, telefonie en internettoegang.”

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“Foss-IT heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van Foss-IT.”

BURGERING Makelaars en Taxateurs in de Cloud met online desktop en hosted VOIP
“Als organisatie waren wij op zoek naar een Cloud oplossing voor werkplekken en telefonie. De wens was overal kunnen inloggen met behoudt van onze bedrijfsapplicaties en een betere bereikbaarheid voor collega’s en relaties, onderweg, thuis, of op kantoor. FOSS IT had de oplossingen met virtuele desktops vanuit de Cloud en hosted voice met vast op mobiel. De online werkplek in combinatie met vast op mobiel geeft ons de ultieme flexibele werkplek.”

© Copyright - Foss IT