Online en thuiswerken? Performance van een lokale desktop?

FOSS it Windows 10 virtuele desktops in de cloud voor kantoor en grafische applicaties.

Informatie? Gewoon hier aanvragen, bellen kan natuurlijk ook: 033-4894595

Office 365

Office 365

Office 365 is een hybride cloud oplossing met verschillende abonnementen.  Wat belangrijk is om te weten is dat de goedkoopste versie van Office 365 voor een professioneel bedrijf geen optie is. Office 365 Premium kan wel geschikt zijn. 
FOSS it help organisaties te migreren naar Office 356 en inrichten van onder andere:

  • Sharepoint
  • Teams
  • Exchange
  • Bellen met Microsoft Teams “met nummerbehoud”, bel met 033 208 0203

Office 365 of Windows 10  cloud desktop:
Office 365 is een voordelige oplossing die vooral geschikt is voor ondernemingen waarbij voldoende technische kennis in huis is om zelf aan de slag te gaan met installatie en integratie van de Office elementen met het lokale netwerk. Verder voor ondernemingen voor wie het geen probleem is dat de data zich niet in Nederland bevindt, die minder behoefte hebben aan integratie van bedrijfsspecifieke applicaties en die het geen probleem vinden dat er geen volledige back-up functie is. 

FOSS it cloud Windows 10 werkplek is een dienst die vooral geschikt is voor bedrijven die volledig zorgeloos willen werken tegen een betaalbare en vaste prijs per maand. Voor ondernemers die zekerheid en stabiliteit heel belangrijk vinden en die zelf geen ICT deskundige in dienst hebben. Verder voor ondernemers die toch behoefte hebben aan een stukje maatwerk. Al met al zijn er dus grote verschillen tussen de twee. Welke oplossing het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en uw situatie. 

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf. De ICT oplossing moet aansluiten bij de wensen van uw bedrijf! Of het nu alleen Office 365 is of Office 365 met onze service aanvullingen zoals workspace 365, het totaalpakket van Uw Online Werkplek of een hybride oplossing. De beste keuze kan pas gemaakt worden wanneer er is geïdentificeerd wat belangrijke toepassingen zijn voor uw bedrijf. Wat er voor u belangrijk is in termen van flexibiliteit, zekerheid, veiligheid, kosten enzovoorts. Indien u kiest voor een Office 365-dienst van Microsoft kunnen wij dit voor u installeren en combineren met de andere services en oplossingen van FOSS it zodat u ook bij de keuze voor Office 365 volledig wordt ontzorgd.

Backupify Office 365

Waarom Office 365 & salesforce backuppen.

  • Collega vertrekt en account wordt verwijderd
  • Data verwijderd
  • Ransomware

Bij Office 365 bestaat er wel een back-up functie maar zonder ‘recover optie’. U kent het vast wel… In de haast heeft u per ongeluk een document of zelf een hele map overschreven of gebruiker weggegooid. Bij het gebruik van Office 365 bent u het echt kwijt, bestanden of e-mails kunnen niet worden ‘teruggezet’. Uiteraard is hier voor een backup oplossingen “Backupify”.

Terugzetten van verloren bestanden

De meest voorkomende SaaS dataverliezen komen voort uit ‘accidential deletion’. SaaS applicaties zijn betrouwbaar maar helaas niet people-proof. Als je met zekerheid je verloren bestanden wil terughalen, dan is Backupify wat voor jou!

Vertrek collega’s

Als werknemers vertrekken is hun data not steeds een onderdeel van het bedrijf. Om aan hun data te komen moet je voor veel SaaS applicaties een licentie aanschaffen. Met Backupify kun je user data archiveren door middel van een retentie policy en niet per user license.

Cloud platform niet bereikbaar!

Wanneer kritieke applicaties het laten afweten, stopt je business. Zelfs voor cloud applicaties geldt dit. Met een tweede, onafhankelijke kopie van je data in Backupify, kun je bij je data wanneer jij het het meest nodig hebt. Zo blijft je business altijd draaien!

Herstellen data bij ransomware

Hoe goed je ook probeert jezelf te beveiligen tegen Ransomware, je computer kan altijd geïnfecteerd worden. Voorkom Ransomware problemen met Backupify en restore je bestanden vanaf een punt waar de bestanden nog een encryptie hadden.

GPU DaaS

Exchange online

Cloud backup

VOIP

Online werkplek

Whatcom! werkt volledig in de Cloud!
“Met de Desktop online van FOSS CLOUDSOLUTIONS. Een Windows 7 desktop vanuit de cloud volledig onderhouden, voorzien van de nieuwste MS office en Exchange software. Geen zorgen meer over aanschaf pc’s, licenties, onderhoud en back-ups. Wij hebben nu een aanspreekpunt voor onze gehele IT infrastructuur, Hosted desktop, telefonie en internettoegang.”

Fijri interieurbouw kiest voor volledige online werken en vast op mobiel
“Foss-IT heeft bij ons na uitbreiding van ons kantoor het netwerk volledig in de cloud overgebracht naar de online werkplekken op basis van virtuele desktops. We waren al gewend aan de efficiënte en prettige manier waarop ze online support leverden. Nu hebben we ervaren dat ze het uitbouwen van een netwerk net zo efficiënt aanpakken. Daarnaast hebben ze vast op mobiel telefonie geïnstalleerd. Gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij zijn blij met de service en flexibiliteit van Foss-IT.”

BURGERING Makelaars en Taxateurs in de Cloud met online desktop en hosted VOIP
“Als organisatie waren wij op zoek naar een Cloud oplossing voor werkplekken en telefonie. De wens was overal kunnen inloggen met behoudt van onze bedrijfsapplicaties en een betere bereikbaarheid voor collega’s en relaties, onderweg, thuis, of op kantoor. FOSS IT had de oplossingen met virtuele desktops vanuit de Cloud en hosted voice met vast op mobiel. De online werkplek in combinatie met vast op mobiel geeft ons de ultieme flexibele werkplek.”

© Copyright - Foss IT