Lawcloud

Lawcloud is een zeer krachtige webapplicatie die alle functionaliteiten biedt die een advocatenkantoor nodig heeft.

De alles-in-één werkplek voor advocaten en juridische afdelingen waar die zich ook bevinden.

Lawcloud is een zeer krachtige webapplicatie die alle functionaliteiten biedt die een advocatenkantoor en juridische afdelingen nodig heeft. Het fungeert als een alles-in-één remote werkplek waarmee de advocaat efficiënt kan presteren, documenten kan registreren, facturen kan opstellen en betalingen kan incasseren.

Alles wat je nodig hebt, zit geïntegreerd in onze 100% web-based applicatie. Daarom is alles letterlijk één klik van je verwijderd.

Lawcloud is ontworpen met het oog op de hoogste normen voor beveiliging en privacy, en voldoet aan alle wettelijke voorschriften voor de verwerking van vertrouwelijke informatie. Met Lawcloud kunnen advocaten documenten veilig delen met klanten en collega’s, en samenwerken aan dossiers in realtime.

Daarnaast biedt Lawcloud een uitgebreide set tools die specifiek zijn ontworpen voor de juridische sector, waaronder een documentbeheersysteem, tijdregistratie en facturering, takenlijsten en agendabeheer. Met Lawcloud kunnen advocaten hun werk effectiever en efficiënter uitvoeren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun klanten en zaken.

Microsoft Office is naadloos geïntegreerd in Lawcloud. Je hoeft dus alleen in Lawcloud in te loggen om te beschikken over alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Lawcloud is volledig compatibel met een brede waaier van apparaten en besturingssystemen, zoals smartphones, tablets, laptops of computers met macOS, Windows, Linux, ChromeOS, iOS en Android. Alles wat u nodig hebt is een internetverbinding!

Dat is nog niet alles, wij migreren uw huidige data moeiteloos naar Lawcloud.

Jaarlijks
€ 1.440 voor de eerste user en € 720 vanaf de tweede user.

Eenmalig:
€ 1. 249 Voor het importeren van data uit jouw huidige pakket & doorgedreven training.

Maak hier dan je online afspraak, of liever eerst telefonisch contact! 033-4894595